Durata cursului este de ore ore de teorie si de ore de practica Descrierea cursului : Cursul se adreseaza persoanelor care doresc o calificare in meseria de Cofetar-patiser Cod COR- Inscriere si derulare curs. Acte necesare inscrierii – a ct de identitate – certificat de nastere – certificat de casatorie- daca este cazul – diploma de studii – adeverinta de la medicul de familie – formularele de participare in cel mai mare comerciant de cripto tinta al proiectului. Perioada inscriere: pana la formarea grupei Domeniul cursului: Turism, hoteluri, restaurante Data inceperii cursului: la formarea grupei Durata cursului: nespecificat Locatie: Brasov, jud. Brasov Calificarea: Recunoscuta national si international Persoana contact: Dna. Alexandra Bechir Mobil: Tipul cursului Localitate Incepere Durata Pret. Curs de calificare Sibiu, jud.

Sibiu la formarea grupei ore in 90 zile Curs Gratuit. Sunt suficiente resurse pe internet sau cursuri, unde managerii de vânzări sau managerii generali pot învăța cum să-și motiveze echipele. Motivare înseamnă a descătușa energia internă a angajaților. Dacă angajații au un moral scăzut, nu vor face treabă prea bună, însă dacă au un moral crescut, vor face treabă foarte bună. La un moment dat contează și salariul, însă este o iluzie să crezi că totul este salariul. Dacă angajatul este demotivat, chiar dacă are un salariu bun, cu prima ocazie când va avea ocazia să se mute la o altă companie, o va face. La fel sunt companiile care au crescut salariile, crezând că prin creșterea salariilor vor crește motivația angajaților.

  1. Cumpărați bitcoin în contul de tranzacționare
  2. Ce este brokerii de opțiuni binare

Doar au crezut, pentru că angajații sunt motivați de creșterile salariale doar luni, pentru că orice bonus oferit în mod repetat este socotit de angajat un drept. Îți recomand să citești acest articol despre Motivarea nonfinanciarăacesta despre Teambuilding la birou și pe acesta despre Motivarea angajaților. Pe site vei găsi și articole similare care să te ajute. Trebuie să reții că banii reprezintă mâna dreaptă, iar motivarea mâna stângă și dacă vrei rezultate bune trebuie să folosești simultan ambele mâini. Dacă folosești banii în mod excesiv, ca factor de motivare sau doar motivezi nonfinanciar și plătești foarte prost, este ca și cum ai merge cu frâna de mână trasă, iar în scurt timp angajații pur și simplu se vor plictisi și vor coborî din mașină. Am văzut adesea că se face confuzie între aceste două concepte.

1. Alegeți o Subiect

Fie sunt prezentate împreună, fie atunci când sunt prezentate separat, se face confuzie între ele. Up înseamnă în sus, varianta îmbunătățită sau un alt produs sau serviciu mai bun, în timp ce Cross înseamnă produse sau servicii similare sau care au legătură cu ce ai comandat deja. De exemplu, dacă-ți cumperi mașină, iar agentul te-a convins să iei opțiunea cu aer condiționat în loc de cea fără, a făcut cu tine upselling, iar dacă te-a convins să închei polița casco la ei, este cross-selling.

Tot cross-seling este ceea ce face și Amazon și multe alte site-uri de comerț electronic în prezent. Odată ce ai ales sau te uiți la o carte, îți mai recomandă încă titluri în mare la căutarea specifică dată de tine sau recomandări legate de ceea ce deja ai adăugat în coș. Fie că vinzi online sau offline, prin upselling poți crește valoarea tranzacției, iar prin cross-selling poți crește atât valoarea tranzacției, cursul de comercializare online gratuit și frecvența.

Dacă astăzi clientul a cumpărat ceva, tu, folosind fie un soft CRM, fie o segmentare din e-mail, fie agenda, fie xls, peste o perioadă, în funcție de natura serviciului achiziționat, revii la el pentru cross-selling. Nu cred că telefonul, e-mailul sau întâlnirile sunt una dintre ele varianta cea mai bună.

Strategii de Marketing si vanzari (16 strategii profitabile)

Revenind la strategiile de marketing, testează, vezi ce-ți cursul de comercializare online gratuit rezultate și fă acel lucru. De exemplu, sunt companii auto care după ce ți-au vândut o mașină, revin la tine după ani cu o oferă de buy back dacă achiziționezi un model nou. Acesta este upselling și cross-selling simultan. La fel sunt site-uri care rețin ce ai cumpărat și peste 3 săptâmâni ești anunțat prin e-mail că un produs complementar este la promoție acesta este cross-selling. Gândește-te la ce vinzi și dezvoltă strategii de upselling și cross-selling pentru că sunt printre cele mai eficiente metode de a crește valoarea per tranzacție sau frecvența tranzacțiilor. Evident, ai nevoie de 3 lucruri pentru materializare:. Îți poți aminti oricând de aceste 4 puncte legate de strategiile în vânzări: instruire, motivare, upselling și cross-selling.

Poate te miri că livrarea apare în contextul în care vorbim de strategii de marketing sau strategii de vânzări.

1- Reflectă-te asupra cunoștințelor tale

Îl menționez tocmai pentru că este uitat destul de des sau neglijat. Nu cred că joacă un rol atât de importat ca strategiile de vânzări sau strategiile de marketing, însă poate fi acel ceva care face diferența. Când vine vorba de livrare, poți să fii atent la 3 lucruri. Cât de ușor sau cât de greu este ca potențialii tăi clienți să plaseze o comandă? Culmea, sunt elemente care țin de bunul simț, lucruri banale, însă atât de banale că sunt neglijate. Experiența de a plasa o comandă trebuie cursul de comercializare online gratuit fie atât plăcută, cât și ușoară. La comenzile online trebuie să ai un sistem foarte bun, unul intutitiv, ușor de înțeles pe care să-l îmbunătățești continuu. Am vrut să comand diverse lucruri pe internet, însă am avut fel și fel de probleme și o să dau și câteva exemple:. Ei bine, lucruri de acest gen îți fac experiența de cumpărare și neplăcută și grea, motiv pentru care părăsirea paginii de comandă și orientarea către alt furnizor devine foarte probabilă.

Testează, îmbunătățește și cere feedbacknu mai presupune că este de la sine înțeles pentru că de cele mai multe ori nu este. Am auzit și expresia: Clienții sunt proști, nu sunt în stare să plaseze o comandă online. Este o scuză, nici măcar una bună, de fapt nu cel mai mare comerciant de cripto un sistem plăcut și ușor sau pur și simplu clientul preferă să vorbească la un telefon, să se asigure că existați, așa este învățat etc. Sfatul pe care-l dau: nu îți mai judeca clienții, fă-le experiența de cumpărare plăcută și ușoară și vei avea doar de câștigat. Poate ai observat că și marile magazine online au acolo un număr de telefon la care poți suna și poți plasa comanda. Acel telefon este pentru cei care nu au timp și consideră că a comanda telefonic este mai ușor, fie nu s-au lămurit, fie nu știu exact ce să comande etc.

Cert este că acel telefon are menirea, din nou, de a face experiența plăcută. Practic, clientul poate comanda online sau telefonic, cum preferă, deci îi asiguri o experiență plăcută. Chiar și când nu vorbim de comenzi telefonice ca alternativă la online, veți vedea că mulți preiau doar comezi telefonice. Alții preiau comenzi doar în showroom sau în magazin. Depinde și de natura produselor sau serviciilor oferite, unele se pretează mai mult, altele mai puțin.

Când ajungem însă în zona de offline, agentul de vânzări joacă un rol cheiepentru că el nu doar că poate face upselling sau cross-selling, ci îl poate consilia pe cel care face alegerea, să facă una bună. Poate ajuta nehotărâții să se hotărascăiar toată vânzarea poate fi o experiență plăcută. De câte ori nu ți s-a întâmplat să intri într-un magazin și să fii servit cu un sictir total, de câte ori nu vi s-a întâmplat să intrați într-un showroom, iar consilierul de vânzări să nu îți răspundă la o întrebare? De câte ori nu ți-ai dorit să cumperi ceva, însă experiența de cumpărare a devenit atât de dificilă sau neplăcută încât ai apelat la competiția lor? Un prieten bun se hotărâse la o marcă de mașină și un model anume și a mers în showrwoom să se lămurească. Avea un buget de Culmea, nu a mai cumpărat modelul la care se gândise, experiența a fost atât de neplăcută încât a dat buzna în alt showroom la o altă marcă unde a achiziționat alt model. De ce? Pentru că experiența de cumpărare devenise neplăcută, personal necalificat, neinstruit, nepregătit, apatic și neinformat….

Acest punct este mai mult un detaliu, însă în anumite cazuri contează și completează experiența de cumpărare. Felul cum este ambalat sau ușurința cu care primești ce ai comandat poate fi extrem de importantă. Un bun exemplu este Apple. Vezi ce ambalaje folosesc, nici nu-ți vine să arunci cutia. La fel, în domeniul serviciilor, de exemplu un lanț hotelier important îți oferă la venire o găsești în cameră o scrisoare personalizată cu numele tău în care îți urează în cuvinte frumoase, Bun venit! Asemenea lucruri fac parte din experiența de a intra în posesia serviciului sau produsului repectiv. Acum nu discutăm de calitatea produselor, de cum pot fi îmbunătățite, întrucât focusul în acest material este pe marketing și vânzări. Nu de cursul de comercializare online gratuit ori primesc o privire plină de nedumerire la schimb. Totul este într-un flux depedent, aproape ca un cerc în care elementele se influențează unul pe altul, iar îmbunătățirea fiecărui element amplifică pe celelalte, la fel cum fiecare element ineficient le blochează pe celelalte.

Cu strategiile de customer service încheiem acest cerc, pentru că, în sine, la un moment dat customer service-ul poate fi cea mai bună strategie de marketing, cum și cea mai bună strategie de vânzări poate fi customer service.

CURSURILE SCOLII DE BROKERAJ DE AFACERI

La fel și livrarea este și customer care. Spuneam că aceste patru elemente nu pot fi izolate în practică pentru că așa este. În funcție de industrie vă puteți personaliza serviciile de customer service, însă voi aduce în atenție acele elemente care sunt valabile indiferent de industrie. Multe companii au apelat la softuri tip CRM pentru a gestiona eficient acest proces, altele pur și simplu nu sunt interesate. Când vorbesc de customer service cu eficiență absolută, vreau să aduc în discuție punctul 0, inima customer service. Atenție, CRM-ul ajută, strategiile ajută, instruirea personalului ajută, însă fundația în customer service este dată de atmosfera din cadrul companiei.

Este cât se poate de simplu, oamenii întodeauna vor tinde să imite comportamentele pe care le văd cel mai des. Dacă angajații trăiesc într-un mediu conflictual, poți să-ți iei gândul de la customer service. Dacă vrei să îmbunătățești relația între companie și clienți, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îmbunătățești relația dintre șefi și angajați și între colegi. Atmosfera și comportamentul se vor replica în relațiile cu clienții. Cea mai bună investiție pe care o poți face în customer service este să îmbunătățești relațiile în companie. Este tendința naturală a oamenilor de a imita sau replica comportamentele pe care le experimentează cel mai des. Sfatul meu este să investești în instruire sau în softuri după ce rezolvi intern problema.

Poți să n-o rezolvi, dar apoi să nu te miri că ai un customer service care lasă de dorit indiferent de eforturile depuse. Customer service se referă teoretic la experiența pe care clientul o are, înainte, în timpul sau după cumpărare. Este o exeperiență completă, însă customer service se referă mai mult la procese și mai puțin la oameni.

Nu spun că nu este important customer service-ul, însă dacă te focusezi doar pe customer service, lucrezi la jumătate din capacitate. Customer care înseamnă ceva mai mult.

Nu mai înseamnă să vezi dacă un client are dreptate sau nu, nu mai înseamnă proceduri, înseamnă a-l înțelege și ajuta ca individualitate. Oamenii au nevoi diferite, au probleme diferite, au personalități diferite, au așteptări tranzacționare bitcoins românia, astfel că în procesul de customer care privește clienții, indiferent că sunt persoane sau companii, ca individualitate. Un customer service în care te gândești la indivizi cu nevoile lor este customer care. Astfel, fie că vorbim de front office sau back office, puneți la punct customer service-ul proceseleînsă înainte de toate, puneți la punct relațiile umane dintre personalul implicat în customer service și clienți. Poți să te gândești la customer care ca la relația dintre customer service și clienți. Aici sunt multe strategii, găsești resurse pe internet cu nemiluita. Îți recomand și a cest articol, Cum acorzi eficient asistență clienților? Rezum care investiție bitcoin nou și punctul de mai sus și acest punct în următoarea idee: Dacă vrei clienți fericiți, fă-ți anagajații fericiți.

Acum vreun an de zile am cumpărat un blender. Nefiind expert în blendere, culmea, am ales unul, nu în funcție de firmă și nici de preț, ci în funcție de garanție. Însă nu orice fel de garanție, ci acel tip de garanție în care dacă ți se strică, vin ei și ți-l iau de acasă, îl repară sau înlocuiesc și apoi tot ei ți-l livrează înapoi acasă fără să fie nevoie să plătești nimic. Am zâmbit când am văzut ideea, mi-a plăcut atât din punct de vedere al specialistului, cât și al cumpărătorului. Culmea, la vreo 4 luni mi s-a stricat, aproape că mi-era jenă să sun să spun, din simplu motiv că mă simțeam vinovat pentru stricarea lui. Am un băiat de care s-a tot jucat la el până l-a ars.

Nu consideram că ține de garanție atât timp cât l-am folosit necorespunzător. Fiind însă curios, am sunat și au venit fără nici permite bitcoin pentru tranzacționare discuție, l-au luat și în două zile l-am avut înapoi funcțional. Merge și acum. Nu au încercat nicio clipă să găsescă o cale prin care să nu-l preia, să nu-l repare, să nu vină să-l ia sau lucruri similare.

Acesta este customer service și customer care la pachet. Ei au intuit această diferență specifică privind ce se întâmplă în cazul în care se strică cu toții știm că unori te lipsești dacă valoarea nu-i mare. Să stai să cauți service-uri, să-l duci, să dai explicații, iar apoi să te duci după el când e gata este costisitor și nu merită timpul. Deci, ei au intuit această nevoie și cel mai important s-au și ținut de promisiune într-un mod plăcut. Consecința este simplă, am mai cumpărat un blender de la ei pentru a-l face cadou și este printre primele opțiuni atunci când voi achiziționa în viitor produse similare. Ce-i drept, ar putea să facă și cross-selling. Acesta de mai sus este doar un exemplu, customer service și customer care poate îmbrăca forme creative. Nu cred că există formula perfectă, există însă nenumărate căi pe care le aveți la dispoziție pentru îmbunătățirea serviciilor.

Brasov, jud. Brasov // Curs gratuit

Eficiența maximă este dată de a avea grijă de clienții actuali. Chiar dacă ai mai sus multe modele de a atragere noi clienți, majoritatea tranzacțiilor bitcoin sunt frauduloase esențial să îți păstrezi actualii clienți. Sunt nenumărate cazurile în care vechiul client este mai prost tratat decât un nou client. Procedând în acest fel este doar o chestiune de timp până îi vei pierde pe vechiul și pe noul client. Acționând corect, având agenți buni, crești ușor numărul de tranzacții și valoarea acestora, în primul rând pentru clienții existenți. Putem să discutăm separat și de fidelizarea clienților, însă lucrurile se reduc tot la aspectele menționate mai sus: customer care, servicii de calitate și promoții dedicate.

Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci acum este să alegi 3 aspecte din cele 16pe care să te focusezi în următoarea perioadă. Alege 3 aspecte care simți că pot da valoare afacerii tale și se potrivesc cu ceea ce faci. Nu este nevoie ca de mâine să încerci să le implementezi pe toate pentru că, după o săptâmână, le vei abandona pe toate. Acest material comprehensiv nu și-a propus să fie unul complet, ci mai degrabă unul desprins din practică, cu lucruri care pot fi făcute imediat. Toate strategiile menționate sunt extrase din practică, atât în interiorul propriei companii, dar mai ales din lucrurile pe care le-am întâlnit lucrând cu sute de cursul de comercializare online gratuit.

Mai sunt lucruri asupra cărora ai putea să fii mai atent cum ar fi strategiile de preț sau avantajul competitiv, însă sunt aspecte pe care le voi aborda în materialele viitoare. Sper ca aceste strategii de marketing și vânzări să-ți fie utile, să te insire pentru strategii de marketing cât mai eficiente și să-ți crească vânzările în cel mai scurt timp posibil. Atât pe blogul meu www. Înainte de a face un rezumat al celor 16 strategii de marketing și vânzări iți las și linkuri către o serie de cursuri.

Dacă ai citit până aici este foarte probabil că ești o persoană interesată pe bune de dezvoltarea dstrategiilor de marketing și vânzări. Dacă-ți dorești un curs personalizat, oricând ne poți lăsa cererea ta la adresa [email protected]. Încercaţi tehnica ce e ieftin e scump, puneţi un preț pentru ce oferiţi şi începeţi să cuantificaţi beneficiile ofertei pe care o faceți. Video marketing: clientii tai se uita la videourile tale sau ale competiției? Este cursul de comercializare online gratuit eficientă promovarea pe Google sau promovarea pe Facebook? Cat costă promovarea pe Facebook? Sa alocam bugete mari sau bugete mici? Ce butoane sunt mai eficiente? Când vrei să faci promovare online te întrebi ce este mai bine pentru tine. Dacă facem referire la cei doi mai jucători Google și Facebook, câștigătorul este Google. Vrei sa faci promovare pe Facebook fara sa platesti? Vezi cele 20 de sfaturi: promovare pagina Facebook, promovare afacere, promovare Facebook Gratuita. Adresa ta de email nu va fi publicată. Site web. Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.

Iti multumescMarian Rujoiu! Mult succes sa aveti in anul ,anul care tocmai a inceput! Despre noi. Programeaza o Sedinta de Analiza si Consultanta pentru dezvoltarea, restructurarea, finantarea sau vânzarea afacerii. Etapele vanzarii afacerii. Cum alegi un Broker de Afaceri. Devino Broker de Afaceri. Servicii Creare Cum să începeți investițiile bitcoin Web. Evenimente de Afaceri si Targuri Internationale. Internship si Stagii de Practica. Toggle navigation. Intermediaza vanzari-cumparari de afaceri, finantari, asocieri — parteneriate. Plateste online, securizat, cu card-ul. Aceasta sesiune de Curs Broker in Afaceri se va desfasura Online pe parcursul a doua zile, cursul de comercializare online gratuit cum urmeaza: Joi 28 Octombrie intre orele ; Vineri 29 Octombrie intre orele — ; Participantii care din diverse considerente nu pot participa integral la curs in intervalele orare planificate, isi pot inregistra cursul Skype si Zoom permit acest lucru si il pot asimila ulterior.

Solicita Inscrierea:. Bursa Romana de Afaceri si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania au infiintat inca din anul Scoala de Brokeraj in Afacerisi au organizat in premiera nationala, in mod constant si cu participare internationala, cursurile profesionale de pregatire pentru Brokeri de Afaceri. Asociaţia Naţională a Brokerilor de Afaceri din România a demarat din 22 februarie cursurile de brokeraj de afaceri ComunicateDePresa. Ce obtii in urma acestui Curs Broker de Afaceri :. Vezi aici cateva din Testimonialele primite de la Clientii si Partenerii nostri. Apartenenta la singura retea nationala de Brokeri de Afaceri din Romania. Inscrie-te la Curs. Cum se alege un Broker de Afaceri. Ce face un Broker de Afaceri? Face Business din placere! Intalneste oameni de afaceri, bancheri, investitori, furnizori de servicii de specialitate si alti profesionisti in intermedierea de afaceri si conecteaza cererea cu oferta in domeniul vanzarii-cumpararii de afaceri, finantarilor, comertului, parteneriatelor de afaceri de orice fel, si faciliteaza realizarea de afaceri intre doi sau mai multi oameni de afaceri potrivindu-le interesul comun in schimbul unui fee.

Brokerul de Afaceri poate lucra din birou, de acasa, din cafenea, masina, avion, din tara si strainatate. Teren registru comerciant bitcoin vanzare. Producator si distribuitor roman de generatoare electrice si UPS-uri, cu o prezenta in piata tranzacționare automată online peste 10 ani, de vanzare. Proprietarul unei scoli internationale cu activitate de 3 ani, cauta partener de afaceri interesat sa investeasca in extinderea afacerii prin deschiderea unui al doilea sediu in zona de nord a Bucurestiului. Vand afacere de productie artizanala si comercializare de biscuiti fara zahar, crackers si saratele cu cursul de comercializare online gratuit.

Vindem companie profitabila cu traditie de peste 60 ani in productia de prefabricate din beton pentru calea ferata si pentru drumuri. Una dintre cele mai mari companii private românești, specializată în proiectarea și fabricarea de macarale porturare si a instalațiilor de ridicare, caută un partener de afaceri pentru a dezvolta afacerea.