Doriți să cunoașteți criptomonedele disponibile pe eToro și taxele de achiziție aferente? Sunteți în locul potrivit! De asemenea, oferă schimb de criptomonede și funcții de portofel șide fapt, se dovedește a fi una dintre cele mai complete opțiuni pentru investitorii interesați de Bitcoin și investind 1000 de cripte în 2021 cripto. A fost în fruntea integrării criptomonedelor în lumea comercială principală, permițând clienților săi să cumpere și să vândă Bitcoin din Oferta de astăzi a eToro cu privire la criptomonede este într-adevăr foarte largă: pe lângă platforma de tranzacționare, un schimb de criptomonede a fost pus recent la dispoziția investitorilor și, de asemenea, un portofel real portofel digital pentru stocarea monedelor virtuale.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestor produse:. Platforma de tranzacționare : platforma clasică a brokerului eToro, care vă permite să tranzacționați CFD-uri ale principalelor criptomonede din lume, chiar și prin contul demo gratuitcu comisioane zero și spread-uri reduse. Prin intermediul platformei de tranzacționare puteți deschide, de asemenea, poziții scurte concentrându-vă astfel asupra căderii unei cripte specificecopiați operațiunile altor utilizatori sau investiți în portofolii reale de criptomonede preambalate.

Bani din blog? Desigur!

Pentru a vă crea un cont pe eToroX, va trebui să vă înregistrați în prealabil pe platforma eToro standard. Datorită portofelului de criptomonede este, prin urmare, posibil în cele din urmă să transferați Bitcoin și alte criptomonede în interiorul și în afara platformei eToro. De exemplu, puteți cumpăra Bitcoin pe eToro și apoi îl puteți transfera către un alt schimb sau într-un portofel fizic pentru criptomonede. Alternativ, puteți muta criptovalute pe care le dețineți deja în altă parte în eToro. Platforma de tranzacționare eToro oferă utilizatorilor o mare varietate de cele mai populare criptomonede din lume, pe care este posibil să tranzacționeze sau să investească pe termen lung. Criptomonedele disponibile pe eToro sunt în prezent 16, dar acest număr este în continuă expansiune, împreună cu angajamentul și caracteristicile oferite investind 1000 de cripte în 2021 eToro în ceea ce privește lumea criptomonedelor.

Iată oferta completă a brokerului:. Cea mai mare criptomonedă prin capitalizare de piață, considerată prima implementare pe scară largă a tehnologiei blockchain. Această criptomonedă de vârf a primit recunoaștere internațională de la giganți tehnologici precum Microsoft și Intel. Deși Ethereum Classic are o capitalizare de piață semnificativ mai mică decât omonimul său, este încă o criptomonedă populară. Investiții în criptocurrency: Unde să începeți de unde să investești bani, posibile riscuri de investiții în criptocurrency. Întrebare: Ce fel de criptocurrency ar trebui să vă investiți banii? Investiții în criptocurrency: Unde să începeți de unde să investești bani, posibile riscuri de investiții în criptocurrency În cursul anuluicriptocurțele au supraviețuit mai multor acte de creștere activă, ca urmare a creșterii costurilor lor de zece ori.

Caracteristicile pieței cripocurrenței Una dintre principalele caracteristici ale pieței cripocurrency este costul inițial scăzut al multor active. Creșterea cripocurrency ca procent din Pentru analiză, au fost selectate valutele, care au existat deja la data de 1 ianuarieiar până la sfârșitul lunii decembrie a avut cea mai mare capitalizare. Dash 11,26 1 x Ethereum Classic. Analiza datelor La prima vedere, indicatorii Bitcoin arată destul de modest: din lista dată pentru profitabilitate pentru anulel a reușit să depășească numai Zcash. Gestionarea riscurilor pentru investitorul Cryptocurrency în În cursul anuluicapitalizarea generală a cripocurrenței a crescut de câteva sute de ori. Concluzie: merită să investiți în criptocurrency în În ciuda unor perioade de cădere de piață, criptocurțele rămân un activ de investiții atractive. Selectarea știrilor o dată pe zi la adresa dvs. De ce exact criptochirenitățile? Nu un singur bitcoin Desigur, domeniul de aplicare al investiției Crypto nu se limitează la palat. Monede alternative Altkoinele sunt așa numite tot felul alternativ criptovali. Verificarea progresivă a portofoliului Să facem o listă cu unii, destul de ieftin, criptocurrency, să investim în care puteți deja astăzi. Contrapartidă – sarcina acestui cript este de a concura cu Efira.

Pe baza blocului de bloc. Lisk este, de asemenea, un eter inamic. Principala rată se face cu privire la simplitatea aplicațiilor și mătăsii Iota – Crypt, care nu este posibilă cu ușurință. Are o structură de minge originală, încurcătoare. Sarcina obiectului este de a crea un investind doar în bitcoin și thererem al instrumentului A în schema utopică “Internet de lucruri”. În timp ce totul merge fără probleme. Ripple este una dintre cele mai promițătoare opțiuni de investiții. Este foarte popular cu capitaliștii de risc, capitalul lor și devine baza pentru cucerirea segmentului de piață. Zcash este un alt cript anonim. Are deja un curs minunat în regiunea a de dolari pe unitate. Dash – titan stabilit. Scump, dar cel mai bun mod de îmbogățire astăzi Dogecoin – În timp ce este încă subdezvoltat cript, susținut și promovat de entuziaștii comunității, care a luat baza meme populare. Neo – un cript chinez experimentat care și-a primit numele în timpul rebranding-ului în timpul iernii – în primăvara anului Câștigând deja un impuls cel puțin în segmentul asiatic. Pune sarcina de a prinde cu eterul. Procesul de investiții Puteți achiziționa prin bursă sau schimbătorului.

Top 4 moduri de a câștiga bani pe criptocurrency Du-te la cele patru cele mai bune modalități de a ajuta la câștigarea mai multor bani pe criptocurrency. Ce este profitabil pentru minerit: Zcash; Monero; Dash. Anularea norului Principalele diferențe de la pradă obișnuită este că închiriem puterea computerelor străine. Macarale gratuite. Investiții în ICO Ico. Cel mai așteptat ico : Taas; Adbite. Perspective pentru investiții Alegerea ce criptocurrency să cumpere în rândul tinerilor, în creștere în ultimele luni de Altkown, trebuie investind 1000 de cripte în 2021 că cursul lor este în tranzacționarea bitcoin vs ethereum parte încălzit de speculații, publicitate și heipami. Top 5 caracteristici pentru investiții Ce să acorde o atenție la alegerea unei opțiuni de investiție: privind capitalizarea actuală suma banilor online tradusă în realitate, adică valoarea investițiilor deja efectuate ; privind creșterea în primele luni ale anului ; valoarea monedei, în special, dezvoltarea tehnologică inovatoare asociată.

De ce în criptocurrency este profitabil să investească Este la modă, este Haipovo, are un mare potențial. Toată lumea găsește o cale pentru tine. În jetoane comerțul pe termen scurt; comerțul pe termen lung; achiziționarea și stocarea. Ce să acordați atenție la alegerea monedelor: capitalizare de piață; dinamica schimbării prețurilor; ideea este utilă pentru societate se bazează pe sistem.

În minerit echipamente de cumpărare și minerit independent sau în bazine; cloud Mining. În dezvoltarea echipamentului minier Această metodă este potrivită pentru investitori mari, deoarece sumele din această zonă încep să pornească cu cantități de poți investi 10 în bitcoin cifre. În dezvoltarea de noi proiecte bazate pe blocuri ICO Astăzi este o modalitate extrem de populară de a atrage investind 1000 de cripte în 2021 la proiect. Investiții în criptocurrency – Începeți rapid pas cu pas Este adesea dificil pentru începători să-și dea seama cum să investească în criptocurrency, ce pași de făcut dia de cifrado comercial acest lucru și, prin urmare, vom înțelege întregul proces în etape. Selectați opțiunea corespunzătoare Minerit, comerț pe bursă, investiții în ICO – a se vedea ce metodă este cea mai potrivită pentru dvs. Analizăm situația După alegerea zonei de investiții, analizați piața.

Fără o analiză atentă, nu ar trebui să începeți să investiți bani. Desenați un portofel Când lucrați cu criptocurrențele, în orice caz, va fi necesar un portofel criptocurrency. Achiziționați jetoanele Puteți cumpăra bitcoins sau altă monedă utilizând serviciile de schimb și bursele de valori specializate. Riscuri de investiții de bani în jetoane Investițiile în criptocurrențe nu sunt considerate a fi considerate ca un mod riscant de a spori capitalul.

De fapt, adesea se pare că singurul lucru care trebuia făcut este să aștepte. Avantajele investiției cripto Mergeți pe scurt de-a lungul avantajelor investițiilor de bani în valutele digitale: Puteți câștiga bani cu un mic capital de pornire. Cryptocurțele sunt la începutul formării lor și pot să sari în trenul de apelare. Baza cripocurrenței se bazează pe tehnologii care pot schimba complet lumea obișnuită.

Contul IC Markets Raw Spread oferă lichidități de la peste 50 de bănci diferite și surse de lichiditate dark pool. Descoperă elementele de bază ale tranzacționării Forex.

Cripocurrențele au demonstrat deja o creștere impresionantă a costului monedelor. La începutul articolului, am adus câteva exemple de dinamica schimbării prețurilor. Cea mai bună criptocurrență pentru investiții Ce criptocurrency este de a investi – toată lumea decide pentru sine pe baza anumitor criterii. Această tendință trebuie să fie acordată atenție, hotărând unde să investească în – destul de posibil cel mai mult investiții favorabile Cumpărarea unei monede digitale alternative, nu Bitcoins. Următoarea caracteristică interesantă a veniturilor Altkoinov din depozitarea unităților de cripocurrență. De exemplu, masterodele lui Dash aduc venituri proprietarilor lor sub rezerva menținerii statutului de “online” de la monedele care sunt minate de mineri. O altă caracteristică a lui Altkina, care poate juca un rol decisiv în rezolvarea problemei criptocurrenței de a investi este disponibilitatea “voturilor” în investitor. Dacă proprietarul Altkoins acumulează un anumit procent din toate unitățile din această monedă digitală, atunci dobândește un anumit impact în rezolvarea întrebărilor despre “trecerea”.

Bineînțeles, procentul de a putea lua decizii ar trebui să fie destul de ridicat și, într-adevăr, toate cripocurile au o astfel de oportunitate. Caracteristica finală a cripocurrenței – diverse opinii ale legislației. Deci, de exemplu, Criptomonedă de investiții index astăzi poate fi deja folosit în Japonia ca oficial remediu de plată Împreună cu moneda statului. Pentru Altkoins, o astfel de oportunitate nu este încă furnizată în nici o țară, dar legalizarea lor nu este, de asemenea, departe. Pe Internet astăzi există mai multe, în care, după înregistrare, puteți cumpăra atât bitcoin, cât și cele populare Altcoins. Fondurile pot fi vândute în orice moment schimb la o altă criptocompanie sau se retrage de la sistem într-un cont bancar sau portofel online. Schimburile demonstrează utilizatorilor cu informații locale cu privire la investind 1000 de cripte în 2021 tuturor monedelor digitale, ceea ce înseamnă că investitorul are timp să răspundă la schimbări și să-și facă maximul de profit.

Investiții în criptocurrency – mod bun Obțineți venituri dacă mărimea economiilor dvs. Chiar dacă cursul cade foarte mult, nu veți pierde prea mult, dar când o crește, profitul va fi foarte tangibil. În ceea ce privește investitorii, gata să investească sume mariAș recomanda să distribuie fonduri între mai multe criptocurințe: chiar dacă “împușcă” doar unul, venitul va fi mult mai mare decât atunci când se utilizează tradițional instrumente de investiții. Dacă aveți întrebări despre subiectul articolului, asigurați-vă că le cereți în comentariile – vom citi și vom încerca să răspundem cât mai mult posibil. Dacă avem cititori care au investit deja în bani digitali și au primit venituri reale din aceasta, asigurați-vă că ne spuneți despre experiența noastră – cititorii noștri vor aprecia foarte mult sfatul înțelept. Subiectul criptocurrency câștigă impuls. Pe baza blocului de blocare, se dezvoltă noi tehnologii, ceea ce în viitor promite să dea fructe excelente. Ei bine, de exemplu, există o astfel de inițiativă – de a transfera diplomele și înregistrările de angajare la blocaj. Cu siguranță, va contribui la ceea ce să-i falsifice va deveni mai dificil.

Și așa mai departe, etc. Cripocurrența subiectului nu este încă pompată așa cum ar trebui să creadă că există încă unde să se miște și să crească. Dar sunt despre un prieten.

  • NOU
  • Nici unul dintre companiile moderne Chiar și cu personalul excelent și managementul, nu este asigurat împotriva fluctuațiilor pieței sau a succesului concurenților, chiar dacă există un excelent produs sau servicii.
  • Poți investi 10 în bitcoin unde să tranzacționați numerar bitcoin?
  • Fiul meu vrea să tranzacționeze bitcoin investește în bitcoin sau etherium, cum vor câștiga companiile criptografice?
  • Cum să te îmbogățești în sua comerciant de criptografie terry scott, cele mai bune site-uri cu opțiuni binare

Cryptocurrențele reprezintă o economie profitabilă pentru perspectiva pe termen lung. Prin urmare, dacă vorbim în formatul blogului meu despre câștiguri, atunci criptocurnele se potrivesc și ca mijloc de economii și ca mijloc de mai mulți bani. Și dacă câștigi bani și de ceva timp bitcoin romania blog află pe portofele EPS, apoi mult mai mult loc profitabil Depozitarea lor în ceea ce privește conservarea și multiplicarea lor va fi criptocurrențele. Astăzi vă voi spune ce limite de încredere în mine la diverse criptocurrențe. Vă voi spune care dintre ele este mai bine pentru a investi din punctul meu de vedere. Cel mai vechi activ care se bazează pe blockchain.

Beneficiile și riscurile Bitcoins

Bitcoinul este un fel de indice Dow-Jones pentru toate criptocurrency. Dacă crește Bertok – tot criptonul crește. Oficial legalizat în Japonia. Adică are statutul de plată legitimă. Multe țări se gândesc să meargă în același mod. În general, maximul încrederii și perspectivelor. Bitcoin – Instrumentul de deflație, pentru că Numărul total al tuturor Bitcoins în ce criptocurrency să investească / de 21 milioane de bitcoin – instrument de înaltă tensiune, dar, de asemenea, destul de stabil în ceea ce privește perspectivele investițiilor pe termen lung.

Ce este cripocurrency?

Bitcoinul nu este doar chifle pe termen lung sub formă de profit, dar chifle de alt format. De exemplu, când 1 august Bitcoin uimit, adică. Împărțiți-vă în două lanțuri, toți proprietarii bitcoinilor, de la care s-au așezat pe portofele, au primit monede gratuite de monede de numerar Bitcoin, de care a fost împușcat peste de dolari pe bucată. Modalități de a câștiga venit online aceeași perspectivă este evocată în prezent, deoarece O nouă formă este prevăzută de la batchet – Bitcoin Gold aproximativ octombrie Spre deosebire de creatorul Bitcoin, care nimeni nu a văzut vreodată, cripția eterică are Creatorul – canadianul de origine rusă – Vitaik Biderin. Acesta poate fi adesea văzut pe diferite forumuri economice rusești. Prezența Creatorului dă un stimulent pentru investitori cred în creșterea acestei criptocurrency. Eterumer, cum ar fi bitcoin, criptocurrency extrem de volatil, dar la nivel global costul său este în continuă creștere. Apropo, Biderin însuși crede că eteruerul de cripocarbare nu este potrivit pentru investiții. A vorbit despre asta într-unul din interviurile sale. Cryptocurrency Ripple pentru o lungă perioadă de timp deține a treia linie de capitalizare. Până în prezent septembriecapitalizarea Rippl este aproape 7,5 miliarde de dolari.

Este dificil pentru mine să explic într-o nucă de mâncare, ca lucrări de ripple, dar acesta este ceva de genul binecunoscutului sistem Havala. Deci, Ripple urmează Swift, iar tokenul lor XRP poate schimba complet modul de trimitere a banilor la nivel internațional. De ce? Totul este simplu. Pentru că pentru a transfera bani în străinătate, veți avea nevoie de câteva zile, plus că va trebui să plătească Comisiei. Și cu ajutorul XRP veți transfera bani în orice țară din lume timp de 4 secunde și un cuplu de copaci. Sistemul este revoluționar și sunt sigur că are un potențial imens. Ripple Rippleîn opinia mea, criptocurrency promițător. Videoclipul este descris mai jos cum funcționează Ripple. Poți imediat și nu sari cum funcționează. Am citit materiale diferite pentru o lungă perioadă de timp și am urmărit videoclipul până la doper, ce este același lucru. Unul dintre bitcoinurile principale este o anonimitate. Colectarea criptelor făcând clic pe buton. Primul tip de macarale funcționează după principiul următor. Accesați pagina dorită a resursei web și faceți clic eztrader butonul dorit. După aceea, Satoshi sau acțiunile unei alte monede digitale sunt creditate automat în contul dvs. Trebuie să spun că de fiecare dată înainte de a face clic pe buton, va trebui să confirmați că nu sunteți un robot, ceea ce necesită timp.

Începătorii sunt destul de potriviți pentru câștigurile inițiale, deși nesemnificative, ale monedelor digitale.

  1. Cum să te îmbogățești în sua unde să tranzacționați numerar bitcoin?, cum să câștigi bani pe robinhood cu criptomonede
  2. Echipamentele pot fi cumpărate de la 30 de mii de ruble și pe o perioadă nedeterminată.

Site-uri de surfing. Există resurse pe Internet care distribuie active criptografice pentru vizualizarea site-urilor. În primul rând, trebuie să vă înregistrați pe acele resurse web, după care în contul dvs. O singură condiție : site-urile de navigare nu trebuie închise înainte de expirarea timpului stabilit, în caz contrar, o ședere pe acest site nu va fi luată în considerare. După analizarea tuturor site-urilor propuse, a doua zi poți să te întorci în contul personal și, probabil, vor apărea link-uri către următoarele site-uri care trebuie să fie navigate. Pentru începători, această ocupație este destul de potrivită datorită simplității schemei de câștiguri. Jocuri gratuite. Această metodă de a face Satoshi poate părea atractivă.

De fapt, fanii jocurilor online pot acum să-și petreacă timpul în mod util la computer, dărâmând satoshi în loc de ochelari. Aici, cei care vor să stea timpul pentru jocuri vor trebui să fie supărați, spunând că astfel de jocuri pe Web – unul, două și eronate greșit. Mai mult, pentru unii, aceasta poate părea o experiență foarte interesantă. Site-uri miniere cloud. Esența achiziției cripto gratuite este aceea că, după înregistrarea pe un site de servicii similar pe contul dvs. Dar așteaptă. La prima vedere, acest mod de a câștiga bani arată atractiv. Dar trebuie să țineți cont de faptul că serviciile de minerit cloud sunt în principal firme de o zi cu excepții rare, despre care vom vorbi mai târziu. Prin urmare, este puțin probabil să se obțină satoshi extras: serviciul va fi închis sau cipulat înainte de a atinge numărul minim de cripte necesare pentru ieșire.

Fiecare se poate înregistra pe site dacă nu este destul de dintr-un sat densastfel încât toți începătorii pot primi un premiu sub formă de putere. Exploatarea browserului. În acest caz, extragerea criptelor se realizează în browser folosind programul încorporat pe site. Pe Internet există site-uri speciale, accesând care, puteți începe imediat să extrageți o faceți bani creând criptomonede. Pentru a face acest lucru, va fi suficient să vă înregistrați pe un astfel de site deși acest lucru nu este întotdeauna necesar. În acest caz, însă, câștigurile vor fi mai mici decât câștigurile obținute prin utilizarea hardware-ului computerului dvs. Pentru începători, această metodă este destul de potrivită, deoarece nu ai nevoie de o minte mare pentru a efectua manipulări simple. Exploatarea pe placa video. În acest fel, bitcoins mai precis, Satoshi sunt minate pe placa video a unui computer de acasă.

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați pe un site special, apoi să descărcați programul de extindere de investind 1000 de cripte în 2021 acesta pe computer. Acum de fiecare dată când porniți acel program, porniți automat procesul de extragere a criptelor. Este important să rețineți că suma câștigurilor va fi determinată în întregime de cât de puternică și modernă este instalată cardul pe computer. Așadar, o placă video puternică de ultimă generație vă va permite să câștigați o lună suma echivalentă cu câteva mii de ruble, în timp ce pe hardware-ul învechit timp de o lună puteți mina Satoshi doar pentru câteva ruble.

NOU 2. NOU 3. Blonda de la Marketing 29 Noiembrie la ora pm. NOU 4. Florin 29 Noiembrie la ora pm. NOU 5. Emil 29 Noiembrie la ora pm. Juma de blogosfera saliveaza la sumele pe care le-ai pus in articol. NOU 6. NOU 7. Robintel 29 Noiembrie la ora pm. NOU 8. Gyerko Szabolcs- Laszlo 29 Noiembrie la ora pm. În ceea ce privește retragerilevă puteți retrage fondurile cu aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru depozit. Pentru retragerile prin transfer bancar și card, timpul de așteptare este de până la 8 zile, în timp ce retragerile cu portofel electronic sunt procesate în mai puțin de 2 zile.

Cu toate acestea, dacă fondurile dvs. Când vine vorba de taxe și comisioane, eToro nu este unul dintre cei mai competitivi brokeri. Spreadurile sunt, de asemenea, destul de largi. Diferența pe instrumentele financiare, pe de altă parte, este destul de mare. Mai jos am pus spread-urile tipice ale unora dintre cele mai tranzacționate instrumente. De asemenea, va trebui să luați în considerare și celelalte costuri legate de funcțiile pe care le veți ocupa timp de câteva zile: transfer și taxe peste noapte. Pe platformă puteți vizualiza un raport privind activitatea dvs. Raportul arată ca un grafic. Puteți să-l descărcați în format PDF.

Autoritățile au precizat că, inițial, atacatorii au deschis focul asupra unei secții de Poliție din oraș.

Constatăm că taxele de retragere sunt foarte mari, mai ales că retragerile sunt gratuite la alți chelnerițele care investesc în bitcoin Forex și CFD. Platforma vă anunță când instrumentul care vă interesează atinge un anumit preț predefinit. Veți fi, de asemenea, informat atunci când comenzile dvs. Sistemul de alertă este foarte convenabil atunci când vă aflați pe un dispozitiv mobil, deoarece aplicația vă trimite notificări push. Tranzacționarea socială este oferită astăzi de mulți brokeri online.

Dar cele mai multe sunt sub forma Multi Account Manager MAM și necesită o serie de parametri care pot dura mult timp până la configurare. La fel ca rețelele sociale precum Facebook sau Twitter, puteți urmări alți traderi sau investitori pe eToro. Acest lucru vă va oferi opiniile lor despre piață sau instrumentele financiare de care sunt interesați. În mod similar, puteți urmări un anumit instrument, astfel încât veți primi actualizări de la toți ceilalți comercianți de pe eToro cu privire la instrumentul financiar în cauză. Ca urmare, veți putea să vă faceți o idee despre sentimentul pieței dintr-o perspectivă socială pentru fiecare instrument. Aveți apoi mai multe opțiuni. Atunci când compară taxele singure, comercianții cu amănuntul nu aleg eToro pentru spread-urile sale, ci mai degrabă pentru capabilitățile sale de platformă de tranzacționare socială consultați secțiunea Platformă și instrumente de mai jos pentru mai multe detalii. În funcție de nivel, beneficiile variază de la un manager de cont dedicat la comisioane de retragere și depunere reduse, acces la semnale private și active exclusive, printre alte beneficii de cont în stil VIP. Programul de investitori populari: programul de investitori populari eToro are patru niveluri — de la cadet la elită — unde puteți fi eligibil pentru a primi diverse avantaje. Beneficiile acestui program pot varia de la reduceri de împrumut până la o plată lunară și chiar o taxă de administrare pentru cei care ating statutul de elită.

Popular Investor este destinat traderilor care permit altor investitori să își copieze strategia. Cu un număr mare de active criptografice, atât CFD-uri, cât și subiacente, eToro este brokerul nostru numărul unu pentru Crypto Trading în Valori mobiliare tranzacționate la bursă: pe lângă tranzacționarea acțiunilor CFD, eToro oferă și comision de zero dolari pentru tranzacționarea acțiunilor din SUA nu este disponibil investitorilor americani și acceptă acțiuni fracționate. Puteți vedea pozițiile și comentariile comercianților fără să copiați tranzacțiile în contul dvs. Este posibil să vă abonați la un comerciant, așa că veți fi notificat ori de câte ori acesta postează un comentariu sau deschide o poziție pe piață.

De asemenea, puteți copia pozițiile comerciantului direct în contul dvs.