Val de revoltă în Ucraina. Mașină incendiată în fața casei proprietarului.

  • Fotografia zilei Iasi Romania Mapamond.
  • La mijlocul lui decembrie , cand USA Today intreba bancile ce fac cu banii pentru refinantare, JP Morgan Chase, o banca care a primit 25 miliarde dolari din banii contribuabi- lilor, a replicat: ,, Nu dezvaluim acest lucru publicului.
  • Merita trait din plin.

Fetiță de 8 ani abuzată de cei patru concubini ai mamei. Cei doi muncitori arși în explozia de la Petromidia sunt în comă indusă. Obiectele de plastic de unică folosinţă au fost interzise în Germania. VIDEO Cum a ars un cerc de foc pe suprafața oceanului timp de 5 ore după fisurarea unei conducte de gaz. A fost găsită moartă fetița de 5 ani dispărută din Buzău. Cum te ferești de căpușe, în parc sau în grădina ta. FOTO Teatrul Luceafărul, o bijuterie culturală lăsată de izbeliște: scări ciobite, uși ruginite, geamuri sparte. Un băiat de 9 ani a ajuns la spital în urma unui experiment inspirat de pe Youtube.

Alin Nica a anunțat că anulează alegerile. La Vaslui, Tătaru e acuzat de fraudă. Nu doar gunoiul e scump.

La noi liderii de sindicat sunt cumparati si vanduti de

Sectorul 1 plătește de 18 ori mai mult pentru dezăpezire decât Cluj. Marea Neagră are gaze. Resursele, greu de extras din cauza politicii și a costurilor. Situația riscă să fie și mai rea.

Cele mai bune decizii financiare

Crima și violul din Corbu: Un tânăr de 29 de ani și-a recunoscut fapta. Polițiștii au găsit la el acasă maceta cu care și-a amenințat victimele. Sibiancă de 15 ani dusă cu forța la spital să facă avort. A intervenit poliția. Bătăi de bani cash sau de investiții proaste rar, Gloria – Spectrul Brocken, surprins la cabana Dochia. Atenţionare de călătorie pentru Italia.

Se pare ci va face ca si ceilalyi presedinti de

Grevă în transportul aerian. Cea mai mare sală de lupte din Iași, disponibilă pentru toate grupele de vârstă, inclusiv ore destinate copiilor! Drumurile secrete de cum se imboga?e?te in gt 2021 Primăria Iaşi. Întreprinzător de la țară pus la pământ de inspectori ITM cu ochelari de cal. Abuzuri şi nereguli dovedite în serviciul de ridicat maşini din municipiul Iași. Când s-a întâmplat, cele de milioane de dolari și cota din companie au însemnat 1,4 miliarde de dolari împărțite între cei șase fondatori printre care și Bono. Per acționar, asta a însemnat circa de milioane de dolari. Desigur, nu au fost cash, ci în acțiuni Facebook. Investițiile proaste care au apropiat compania de eșec au fost în Forbes și Palmca nume mari.

Altfel, în urmă cu șapte ani era destul de evidentă direcția în care Facebook se îndrepta și nu a fost epifania de acum pentru McNamee. Mai mult, înpuțin înainte de listarea la bursă, același McNamee îl lăuda pe Zuckerberg: mai matur, cel mai bun pe care l-a întâlnit în comparație cu Bill Gates și Steve Jobs. Cinci ca?tiga?i bani din cuburi bitcoin mai târziu, Zuckerberg chiar a fost mai bun, cu peste două miliarde de utilizatori pe rețea și cu produse ca WhatsApp și Messenger care depășesc miliardul de conturi.

Citește și: Borbely: Voi spune mai multe când voi avea acces la dosar şi voi şti despre ce este vorba. Ministrul Mediului este acuzat de trafic de influenţă şi fals în declaraţii.

Comentariul cititorilor: Daca nu ne trezim ca tard si nu

Veşti bune pentru cine vrea să-şi cumpere o locuinţă. Antreprenorul care, după ce a fost respins de bănci, a găsit propria soluţie pentru a-şi finanţa afacerea. Peste 4. Anda Adam, apariție provocatoare în plină vară! Ștefan Bănică Jr. Inevitabilul s-a produs! Nu cumva si “imparateste”?

Setări cookies.

Vezi tu, toata istoria omenirii este doar lupta pentru putere, a celor ce vor locul celor care il au deja Democratia a inlocuit “dreptul prin mostenire” cu “concurs de popularitate” Ia spunecati te iubesc si cati te injura? Cam cati crezi ca vor aprecia pentru ce vei face si cati te vor injura pentru ce vei face? Realitatea e ca Churchill avea mare dreptate : “democratia este un sistem foarte prost, dar nu cunosc altul mai bun! Din punctul meu de vederecea mai tare zicere a lui e urmatoarea : ” Antreprenorul este privit de unii ca un parazit ce trebuie distrus.

  1. Cum să câștigi bani tranzacționând criptomonede cum să investești în bitcoin hk câți bani poți câștiga ziua tranzacționării criptomonedelor
  2. Ca o remarci lateral, oamenii care cumpara si vand actiuni sau care cumpara si vand case pot da impresia ca investesc pentru castiguri de capital, dar ei sunt impozitati, mai mereu, in functie de veniturile castigate, deoarece ei, de multe ori, nu dein activul un an sau mai mult.
  3. Totusi, dintr-un motiv oarecare, scolile noastre omit in mod convenabil unul dintre subiectele necesare unei vieti de succes — subiectul banilor.

Altii il vad ca o vaca numai buna de muls. Numai unii isi dau seama ca el este calul ce trage caruta! Ei duc inainte totul si situatia este nasoala pentru ca sunt prea putini. E corect? Suntem stangisti prin educatie dar o sa ne iasa pe nas. Chinezii sigur au un plan cand sacrifica bunastarea a sute de milioane-la ei productivitatea si productia tot crestefara sa cresca si salariile, dar ati vazut ce construiesc: cai ferate, poduri, barajecladiriautostrazi etc. Nu au dat drumul banilor castigati la consum ca la noi Toata plus-valoarea economiei se duce in investitii si infrastructura.

La noi? Intrebati “grevistii” si liderii de “sindicat” Nu sunt de acord cu tine, in logica de mai sus, insa nu ma apuc sa dezbat aceasta problema, pentru ca