Dacă sunteți nou în cripto și totuși veți face față bitcoinului, blockchain-ului și tuturor celorlalte proiecte de acolo, atunci The Bad Crypto Podcast este un loc minunat pentru a începe.

Preț Gratuit.

Scopul său este de a demitiza spațiul criptografic și de a ajuta începătorii să facă față tuturor lucrurilor care se întâmplă acolo. TBCP este găzduit de Joel Comm și Travis Wright și publică episoade regulate pentru a-i ajuta pe ascultători să se țină la curent cu ultimele evoluții ale cripto-ului. Probabil că este cel mai rapid să-l descriem ca un expert în toate lucrurile pe internet, domeniul său de expertiză fiind atât de vast.

Travis este un fost strateg digital și social global la Symantec, care scrie și vorbește și despre blockchain, tehnologie, marketing și multe altele. Acești doi formează o echipă bună și și-au perfecționat stilul la perfecțiune pe parcursul a peste de episoade. TBCP este tot ce vrei de la un podcast: informativ, autoritar și distractiv. Șapte ani sunt mult timp în cripto și următorul podcast a acoperit foarte mult în acel timp. La fel ca în cazul Unchained, accentul este pus pe vorbirea cu nume mari din industrie și obținerea opiniilor lor despre o mare varietate de subiecte legate de blockchain și cripto. Epicentrul a fost fondat în de Adam B.

Experience Binance Access via a lightweight yet powerful API

Pentru cei care doresc să facă o scufundare mai profundă în apele criptografice, Epicenter se numără printre cele mai bune și mai bune resurse de acolo. După cum sugerează și numele său, acest podcast de la Peter McCormack are un accent legat de BTC, deși asta nu-l împiedică să se îndepărteze pentru a investiga o grămadă de subiecte relevante pentru aurul digital. McCormack nu se teme să site-uri de încredere pentru a câștiga bani online blocheze subiectul cu cei intervievați și episoadele durează în general o oră sau cam așa, dar uneori poate dura mult mai mult. Totuși, aceasta nu este o problemă, deoarece McCormack își cunoaște subiectul din afară și îi face pe niște oaspeți impresionanți să mestece grăsimea cu el. McCormack însuși este un jurnalist care conduce WBD din și acum conduce și el Sfidare platformă și podcast. Este unul dintre acei oameni al căror corp de muncă aruncă ore în șir de materiale fascinante.

Ceea ce a făcut Bitcoin este atât de bine pus la punct încât ar putea atrage cu ușurință cei care au doar un interes trecător pentru Bitcoin și problemele din jurul său.

Bitcoin Evolution

Pentru oricine dorește să vadă cât de adânc este criptografia încorporată acum în țesătura vieții noastre, acesta este locul ideal. Pentru cei dintre voi interesați de tranzacționarea criptelor, unul dintre primele dvs. Acest podcast ia forma unor episoade scurte și rapide lansate la fiecare una sau două zile, în care Cobb discută piețele și ce le face să se miște. Este o modalitate excelentă de a vă începe ziua de tranzacționare, iar stilul ușor al Cobb este atât informativ, cât și distractiv.

Cobb are peste treisprezece ani de experiență în tranzacționarea tuturor tipurilor de active și acum se concentrează pe educarea comercianților wannabe prin podcastul său și site-ul său web. Podcastul vine cu renunțările obișnuite cu privire la faptul că nu este un sfat financiar, dar este o resursă excelentă pentru cei ocupați să comerciant cripto cz facă propriile cercetări. A avea un podcast pe această listă este o realizare impresionantă; a avea două aproape pare să arăți. Acest spectacol are un format, în general, mai scurt decât Unchained, deci este un pariu mai bun pentru cei care doresc să obțină o soluție rapidă a cripto și unde ar putea fi direcționat. Pe măsură ce lista destinatarilor a crescut, el a decis să se extindă în noi media și un videoclip cu fiecare podcast este încărcat pe YouTube. Podcast-ul era cunoscut sub numele de Off the Chain. Gama de subiecte a lui Pomp poate fi destul de largă, ceea ce face ca acesta să fie un comerciant cripto cz excelent pentru cei interesați de imaginea de ansamblu dincolo de limitele bitcoin și blockchain.

Episoadele cum să câștigi o mulțime de bani online lansate zilnic și durează în general aproximativ o oră. Cei care doresc să se concentreze asupra cripto-ului trebuie să fie selectivi cu privire la episoadele pe care aleg să le asculte, dar Pomp este întotdeauna distractiv și știe să obțină cele mai bune de la oaspeții săi. Blockchain Insider face o treabă bună de a atrage atât fanii cripto-înrăiți, cât și începătorii, cu gazdele Simon Taylor și Sarah Kocianski împărțind lucrurile în episoade de sub oră, lansate tranzacționare de învățare automată a criptocurrency. Spectacolul se concentrează pe tehnologia bitcoin, blockchain și comerciant cripto cz distribuit și prezintă interviuri cu o mulțime de agenți de mutare și shakers din aceste industrii. Deși nu au existat episoade noi de la mijlocul lunii mai a acestui an, o traulă prin arhiva BI aruncă o mulțime de delicatese și este unul dintre cele mai bune locuri unde puteți merge pentru a obține fundal în proiectul Libra al Facebook.

Un alt înțelept cripto bine-cunoscut ne împărtășește înțelepciunea într-unul dintre cele mai bine cotate cripto podcast-uri. Stephan este cofondator al Ministerul Nodurilor și Bitcoiner Venturesla fel și pedigree-ul necesar. Episoadele sunt lansate la fiecare comerciant cripto cz zile și sunt recomandate oricui dorește să își dezvolte cunoștințele despre bitcoin și economia din jurul său. Trace Mayer a fost ocupat să vorbească despre bitcoin de câțiva ani și a apărut în nenumărate emisiuni de știri și actualități pentru a-și lupta colțul. A fost implicat în asta de când era la 25 de cenți, așa că trebuie să presupui că este destul de bogat până acum. Podcast-ul Bitcoin Knowledge Trace îi ajută pe investitorii cu amănuntul să înțeleagă mai bine bitcoinul și industria blockchain-ului în ansamblu.

By providing other industry players and businesses with the tools and services to build the ecosystem, we hope to continue lowering the entry barrier to crypto and enabling more solutions to boost adoption as an infrastructure provider.

Binance partnered with Advcash ADVa leading e-wallet platform, to add key cryptocurrency features easily at no cost. See how Advcash uses Binance Access to take their platform to the next level. Binance Access. Seamless integration providing access to crypto, Risk-free setup with no fees. Become a Partner. Unmatched Liquidity Binance provides exceptional market liquidity and a premium matching engine that rapidly pairs your buyers with our sellers, regardless of their order sizes.

Native Integration Enhance your website or platform and build a complete crypto portal for your users.

Bitcoin prezis, Blockchain

How does Binance Access work? Cât costă?

Claudiu Pândaru: Dumneavoastră când ați auzit prima dată de blockchain și de criptomonede?

Doar 1 leu! Fie trimiți 10 lei sau lei, comisionul este unic — Un leu per transfer! Acest serviciu este util celor care: au nevoie să primească bani sau să întoarcă o datorie, să doneze, să felicite un prieten, să dea cu împrumut, să trimită bani părinților, etc. Vrei să trimiți bani? Ai nevoie doar de numărul de telefon mobil. Tu și persoana care primește banii trebuie comerciant cripto cz fiți înregistrați pe Paynet. Suma maximă per transfer este de lei. Utilizează cardul cât mai frecvent și primește oferte personalizate, create special pentru tine. La fiecare cumpărătură primești cash back, pe care îl vei putea utiliza pentru cumpărături în rețea sau plata facturilor. Vezi detaliile fiecărei cumpărături pentru a vedea cât ai cheltuit, ce reduceri ai obținut și câți bani ai economisit. Obține un card virtual, direct în telefonul tău. Îl prezinți pe ecran la orice partener Paynet și obții reducere sau cash back în portofel.

Ce trebuie să faci? Log In Înregistrează-te. Comerciant cripto cz Afaceri Loialitate Noutăți. App Store Google Play. Plătești orice cu telefonul mobil Creează un cont Paynet. Servicii comunale online Primește facturile în telefon și achită online serviciile comunale cu un singur click în aplicația Paynet detalii. Transfer de bani Primește bani repede și eficient: poți recurge la un transfer Paynet oriunde în bitcoin forex broker, doar cu numărul de telefon. Program de loialitate Primește cash back și oferte avantajoase de la partenerii Paynet. Logare rapidă cu PIN sau amprentă Acum e mai ușor să te loghezi, să alimentezi portofelul și să efectuezi plățile din aplicație. Scanează și plătește Scanează codul QR și plătește în magazine, cafenele, restaurante, facturile comunale.