În am avut profit, iar a fost un an ratat. Cinematografele din R. Moldova sunt cred unicele care nu au fost deschise deloc în timpul pandemiei și nu avem nicio idee când se vor redeschide.

Dacă privesc în urmă, nu știu dacă am avut posibilitatea să fac ceva mai mult. La Chişinău, cinematografele sunt închise deja de un an.

Dar resursele s-au epuizat. Nu poți achita un an întreg salarii fără a avea venituri.

Noi acum nu avem afacere. Suntem o clădire închiriată și niște echipament.

Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Avem cheltuieli, iar acum împrumutăm bani și nu știm cât vom exista așa. Fiecare două săptămâni așteptăm să fim redeschiși. Ideea era să lucrăm cel puțin la așa capacitate, astfel ca oamenii să poate primi salariile. Cineva s-a gândit la cei 50 de angajați pe care îi am? Un an întreg fără venit și ajutor din partea statului. Cinematograful lui Sergiu dispune de șase săli cu de locuri, iar înainte de pandemie localul era vizitat în medie de de spectatori săptămânal.

Noile tulpini SARS-COV-2 atacă Moldova, sistemul de sănătate cedează

La cinematograf veneau oameni nu doar din Chișinău, ci și din regiune, pentru că doar în capitală puteai viziona un film pe ecran mare sau în format 3D. Nu înțeleg cine le gândește. Dacă mergem după logica lor, atunci ne închidem cu toții și combatem virusul. Dar pe lângă pandemie noi mai avem și viață. Omul trebuie să primească salariu, să mănânce, să se îmbrace. Da, există virus, noi trebuie să luptăm cu el, dar soluția de a închide totul nu e corectă. Sunt țări care nu au închis deloc cinematografele.

Leu moldovenesc

Da, sunt țări care le-au închis pe una sau două luni, dar nu pe un an. Arătați-mi un oraș din regiune care ar fi făcut așa ceva? Cinematografele din București s-au deschis în august, apoi s-au închis în decembrie și acum iarăși. Care este logica? Pentru ce introducem restricții? Ori facem restricții pentru toți, ori nu facem nimic. Banca Mondială a estimat că recesiunea din Moldova va atinge în nivelul de 7,2 procente din PIB, tinerii angajați fiind afectați cel mai grav. Transferăm anual 80 de miliarde USD, efectuând în medie 31 de tranzacții sigure și securizate pe secundă. Great service and customer service. Guaranteed money transfer. Easy transfer and quick service!

3 INVESTITII CU 500 EURO

Very dependable. I have never had any problems with any transactions. Sean Estep. I can always count on Western Union to get money to a loved one fast and always with zero problems – have an error or need a change – call them and they will make it right.

Cartela de călătorie SpaceX care va șoca orice entuziast de a călători în spațiu (VIDEO)

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi secţiunea Întrebări frecvente. De la lansarea acesteia, în Republica Moldova s-au vaccinat peste Moldova încă Maia Sandu s-a vaccinat cu serul AstraZeneca: Îi încurajez pe toți să o facă. România a trimis R. Maia Sandu s-a vaccinat cu serul AstraZeneca: Îi încurajez pe toți să o facă Din articol. România a trimis vineri Republicii Moldova încă Top Citite.

Un bărbat a murit, Tânărul și-a recunoscut Digi Sport “Ce trebuie să fac pentru a le arăta că greșesc? Recomandările redacţiei. Orban: Trebuie să fim un partid puternic legat de biserică. Atac la Florin Cîțu susține că în urma intervenției sale victimele exploziei Cîțu, după ce Orban s-a comparat cu Ronaldo: Fotbalul este despre Rezultate finale Evaluare națională Lista notelor după Ultimele știri. Prima ieşire în spaţiu a doi astronauţi chinezi care lucrează la viitoarea staţie spaţială a Chinei. Un cum pot face bani acum moldova de 12 ani a devenit cel mai tânăr mare maestru din istoria șahului.